Beschrijving

Let op, de Quookers worden op bestelling gemaakt en geleverd, deze producten hebben een levertijd van ± 10 weken.
Het is wel mogelijk om tijdelijk een leen kraan te krijgen!

De exclusieve koperen Quooker is gemaakt van volledig koper en zal net zoals de messing Quookers naarmate der tijd mee gaan verouderen.
De kleur whiskey rubbed copper is een lichtere patina kleur.
Wilt u er een bij passende spoelbak bij ? Check onze spoelbak Frits Whiskey rubbed copper 

De Quookers die gebruikt worden zijn uitsluitend Nederlandse kranen, die speciaal bewerkt worden in de UK en Scandinavië.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een Custom Quooker kraan, stuur ons dan gerust een mail voor de mogelijk heden!

De nieuwste kranen met een exclusieve look. De officiële Quooker kranen met dezelfde functies maar toch de exclusieve uitstraling houden. Hiermee zijn het één van de eerst koken waterkranen op de markt met deze optie materialen.

Vooral het gemak om een makkelijk bedienbare handkraan en mengkraan op een prachtkraan te hebben is heerlijk. Hiermee worden voor velen hun wensen vervult.

Belangrijk om te weten:

Er zijn drie type reservoirs, de keuze hangt af van de situatie in de keuken.
Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op het warme water? Dan volstaat het PRO 3-VAQ reservoir.
Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt.
Lopen er zowel een koud, als warm waterleiding naar de keuken én vind je dat je lang moet wachten op het warme water? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dit geval levert de Quooker naast kokend water het warme water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.