Beschrijving

Rozetten worden vooral gebruikt voor de afwerking na het monteren van een kraan. Op de plaatsen waar een kraan komt, wordt er vaak een rozet omheen gemonteerd. Met deze rozet proberen fabrikanten een individuele identificatie voor hun product aan te bieden door verschillende materialen en kleurcombinaties te gebruiken. Koper wordt vanwege zijn buigzaamheid, gemakkelijke vormbaarheid en zeer hoge geleidingsvermogen voor elektriciteit en warmte, ook in verschillende industrieën gebruikt. Legeringen die koper bevatten worden ook veel gebruikt.

Rozetten van koper worden gebruikt om de uiteinden van de leidingen af te werken. Op die manier zijn de leidingen niet meer zichtbaar en geven ze de ruimte een afgewerkt uiterlijk.

Waarom is koper zo populair als materiaal? Koper kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt en heeft een groot aantal positieve eigenschappen. Koper is niet-magnetisch, geleidt elektriciteit, heeft een goede chemische stabiliteit, roest niet en is zeer goed bestand tegen corrosie.

Bent u op zoek naar op maat gemaakte Rozetten? Neem dan contact met ons op. Dat kan via de mail of telefonisch.