fbpx

Ankara

255,00320,00 incl.BTW

Wasbak kraan

Artikelnummer: WKAN09 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Deze kraan is gemaakt aan de hand van een antiek ontwerp waardoor er een zeer speciaal en zeldzaam product wordt gecreëerd.

Deze kraan bestaat voor 80% uit koper, de overige 20% is de messing van de koppelingen.

U heeft de keuze uit verschillende diktes van de buizen: 12, 15 of 22 mm. Wij maken de kranen zelf, dus u kunt zelf de maten bepalen. Verschillende afmetingen zoals Hartmaat, uitloop, lengte en breedte van de kraan kunt u aangeven bij bestelnotities in het afrekenscherm. De kraan op de afbeelding heeft een hartmaat van 360 mm

De overige maten zijn allemaal standaard.

Een zeer groot voordeel van een koperen kraan is het schoonhouden; met een simpel doekje kunt u de hele kraan weer schoon maken.

Aansluiting:
De aansluiting van deze kraan is 1/2″ binnendraads. 1/2” wordt uitgesproken als half duims. Dit is een standaardmaat in Nederland. Op de 1/2” aansluiting is gemakkelijk verder te werken.

Om de kraan aan te sluiten kunt u gebruik maken van een montage set. Hiermee wordt het gemakkelijker om de kraan te monteren. Het montage set zorgt er namelijk voor dat de kraan kan worden vastgedraaid op het aanrechtblad en dat er op een 1/2″ buitendraad aansluiting verder gewerkt kan worden.

Wanneer een 1/2” aansluiting niet mogelijk is kunt u ons telefonisch of per mail contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Extra informatie

Buisdikte

12, 15, 22

Hartmaat

36

Montage set

Geen, Dubbel Koud/Warm

Titel

Ga naar de bovenkant